Vikingen & Kameldriveren

Vikingen_kameldriveren_600

Herbert Pundik møder Peter Lund Madsen - ført sammen af Karen Thisted.

Herbert Pundik - tidligere chefredaktør på Politiken: "Jeg har en historisk forklaring på, at jeg genetisk er nærmere beslægtet med den palæstinensiske guerillachef Yassir Arafat end med dig. Det håber jeg ikke, du bliver ked af."

Peter Lund Madsen - hjerneforsker: "Indtil jeg tog den gentest, troede jeg ikke, at min fortid var noget at skrive hjem om. Men det ændrede sig, for det viste sig nemlig, at jeg er en af de meget få direkte efterkommere af de norske vikinger."

I Vikingen & Kameldriveren udveksler Peter Lund Madsen og Herbert Pundik personlige og professionelle livserfaringer, mens de funderer over en række almenmenneskelige og evigtgyldige emner såsom moral, humor, kunst, kærlighed, gener og generationsforskelle.

Resultatet er en rørende og begavet bog, der giver stof til eftertanke.

Om forfatteren:

Karen Thisted (født 1946) er journalist og forfatter. Tidligere redaktionschef på Ekstra Bladet og på TV2 Nyhederne. Hun har stået bag programmerne Go' morgen Danmark og Eleva2ren på TV 2 samt en række erindrings- og samtalebøger, bl.a. Hver dag af øjeblikkets blomst (2007). Sammen med kollegaen Mette Fugl, udgav hun Er vi de eneste normale her? (2008) og Gun-Britt Zellers erindringer i Gun-Britt: Du skal ikke tro, du er noget - men det hjælper med flot hår (2009).

 
 
Illustrationer af Anna Laurine Kornum
Design og udvikling af Mediafarm ApS